Product informatie

Dit is een prachtige, kleurwisselende LED spot. Met de optionele afstandbediening is iedere kleurencombinatie mogelijk, zijn er verschillende programma's (o.a. knipperend, slow fade) en is de lamp compleet dimbaar. Met zijn 5W power LED komen er mooie, heldere kleuren uit.

Let op! Om deze lamp te bedienen is de optionele RGB afstandbediening nodig. Met een AB zijn meerdere lampen te bienen. Afstandbediening werkt op infrarood.

Verbruik: 5,5 Watt.
Lichtopbrengst: 50 lumen
Kleurtemperatuur: RGB (Alle kleuren mogelijk)
Lichthoek: 35 graden
Grootste diameter: 50mm
Totale lengte (incl fitting): 60mm
Spanning: 230V
Fitting: GU10
Dimbaar: Ja, via optionele afstandsbediening

Technische infomatie

Algemeen

Artikelnummer VE-010
Fabrikantnaam Velleman

Algemeen

Fitting GU10
Dimbaar Ja
Soort Lamp Spot

Kleur, licht & lichtopbrengst

Lichtkleur RGB
Lichthoek 35 graden

Vragen van klanten (13)

Hallo,

Wij willen deze rgb-spots in een buiten behuizing gebruiken achter een lichtsensor. Gaat de spot bij het onder spanning brengen terug naar zijn laatste programma?

gr,

Joeri
Vraag van Joeri op 3 mei 2018 16:49:00
Dit product is helaas niet meer leverbaar. Het vervangende artikel (https://www.ledgloeilamp.nl/mi-light-gu10-rgbw-led-spot-4w-kleuren-en-warm-wit-wifi-en-of-rf) onthoudt inderdaad wel zijn laatste stand.
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 4 mei 2018 11:26:00
Graag will ik de RGB spots in mijn badkamer gaan plaatsen, maar in de beschrijving staat dat de lichtopbrengst 50 lumen is, nu had ik altijd begrepen dat 1watt 50 lumen lichtopbrengst gaf. 50 lumen lijkt mij dan erg weinig. Als ik 4 spots plaats is dat dan wel licht genoeg? Ik ga bij de spiegel nog een 12 watt LED lamp plaatsen. Is deze RGB verlichting meer om erbij te plaatsen als sfeerverlichting? Of kan deze ook dienen voor dagelijks gebruik?
Vraag van Maartje op 25 jan. 2015 19:26:00
Dank voor uw vraag. 50 lumen komen eerder overeen met ongeveer 5W. De RGB LED spot geeft dus niet heel veel licht af maar zorgt juist voor een sfeervolle verlichting in een badkamer. Of alle verlichting bij elkaar genoeg is voor in u badkamer hangt af van de grote van de ruimte. 4 RGB spots + een 12W LED lamp zou in de meeste badkamers echter genoeg licht moeten geven.
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 25 jan. 2015 19:26:00
De RGB ledspots (5st) wil ik graag in mijn badkamer gebruiken als vervanging voor de huidige 50W halogeen spots. Ik heb 2 vragen:

1) Is het mogelijk de RGB ledspots naast het aan en uitschakelen ook te dimmen met de standaard dimmer die ik nu in de muur heb zitten? Of is het dimmen en de kleur instellen alleen mogelijk met de afstandsbediening?

2) Zit er een memory functie op die de laatst gekozen kleur onthoud als je het licht uitschakelt met de muur dimmer/schakelaar?Alvast bedankt.

Groetjes Virgil
Vraag van Virgil op 7 feb. 2014 12:24:00
Dank voor uw vraag. Deze lamp is niet extern te dimmen met een normale muurdimmer, alleen met de afstandbediening. De laatste stand blijft niet behouden als de stroom er helemaal af is, bijvoorbeeld door een externe schakelaar. Wel als de lampen via de afstandbediening zijn uitgeschakeld...
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 7 feb. 2014 12:24:00
Ik ben geïnteresseerd maar wil graag ook warm wit licht liefst 2700k lichtsterkte rond de 15w gloeilamp is dat haalbaar met deze led? Is zie wel wit en geel op de afstandsbediening
Vraag van Erwin op 16 jan. 2014 11:59:00
Dank voor uw vraag. Warm wit, zoals gloeilampen, is moeilijk benaderbaar met dit type RGB spots. Het is of meer oranje of meer geel helaas.
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 16 jan. 2014 11:59:00
Hoi,

Ik wilde vragen of deze rgb spot ook voor in een inloopdouche kan worden gebruikt.

Wij zijn bezig met een nieuwe badkamer en willen in de douchecabine 2 kleuren spots, alleen moeten deze wel waterdicht zijn. Mijn vraag is of deze daarvoor geschikt zijn.Alvast bedankt

Groetjes Karin
Vraag van Karin Uijtdewillegen op 10 jan. 2014 10:42:00
Dank voor uw vraag. Het armatuur waar deze inkomen bepaalt de waterdichtheid. Als u een van onderstaande armaturen icm de lamp gebruikt dan is het waterdicht:
<a href="/LED-Inbouwspots/Inbouwarmatuur-rond-IP65-Waterdicht-RVS-GU10/G5.3.htm">http://www.ledgloeilamp.nl/LED-Inbouwspots/Inbouwarmatuur-rond-IP65-Waterdicht-RVS-GU10/G5.3.htm</a>
<a href="/LED-Inbouwspots/Inbouwarmatuur-rond-IP65-Waterdicht-WIT-GU10/G5.3.htm">http://www.ledgloeilamp.nl/LED-Inbouwspots/Inbouwarmatuur-rond-IP65-Waterdicht-WIT-GU10/G5.3.htm</a>
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 10 jan. 2014 10:42:00
hoeveel bedraagt de lichthoek van deze spot?
Vraag van Xavier op 11 dec. 2013 13:00:00
Dank voor uw vraag. Deze is 35 graden. Ik heb het gelijk even erbij gezet.
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 11 dec. 2013 13:00:00
hallois deze rgb led in echte kleuren..al ik bv geel kies krijg ik dan wel een gele lichtplek op de vloer.

bij de meeste led rgb krijg je een mengelmoes van kleuren op de vloer en wand.

mvg richard
Vraag van richard op 14 okt. 2013 23:23:00
Dank voor uw vraag. Bij deze spot zie je niet zo’n mengeling. Geel is bijvoorbeeld echt een duidelijke, homogene kleur.
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 14 okt. 2013 23:23:00
Ik wil graag RGB spots boven mijn bad van 180 via een AB te bedienen. Ze komen in lijn dus zou goed moeten gaan begrijp ik.

De rest van de badkamer ga ik gewone warmwitte spots installeren die via een andere schakelaar bediend worden.

Mijn vraag is met hoeveel RGB spots boven het bad bereik ik een mooi resultaat. Zelf denk ik aan drie stuks.

Alvast mijn dank,
Vraag van S op 10 okt. 2013 17:20:00
Dank voor uw vraag. De lampen hebben een goede lichtopbrengst, dus voor boven een oppervlak van 1.80 x 1.00 meter zou ik 2 spots aanraden. Ik zou dat eerst ‘los’ proberen alvorens dan misschien later eventueel een derde te bestellen.
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 10 okt. 2013 17:20:00
Ook ik ben op zoek naar RGB-LED-inbouwspots voor in de badkamer.

Zijn deze RGB ledspots uitsluitend met de afstandbediening aan te zetten of kan ik gebruik maken van de aan-uit-knop die aan de muur zit?

De vervolgvraag, als het via de knop op de muur kan, is dan: bestaat er een (inbouw) muurunit ter vervanging van de afstandsbediening? In combinatie met kinderen vrees ik voor de levensduur van de afstandbediening...Alvast bedankt voor het antwoord!
Vraag van Jeroen Brouwer op 21 nov. 2011 20:39:00
Dank voor uw vraag. U kunt deze zowel door middel van de afstandbediening aan- en uitzetten als door middel van de stroom te onderbreken, zoals bijvoorbeeld een schakelaar in de muur.

Er is geen inbouw muurunit afstandbediening helaas. Maar de afstandbediening is dusdanig stug, ik verwacht niet dat deze gemakkelijk per ongeluk stuk gemaakt kan worden!
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 21 nov. 2011 20:39:00
Ik heb een vraag die nogal lastig kan zijn. wat ik wil bereiken is het volgende: Ik heb een pokertafel in mijn keuken staan (het is een grote keuken) en nou heb ik daar een plafondlamp hangen die 5 halogeenspots bevat. Nou wil ik heel graag middels een afstandbediening de spots apart van elkaar aan en uit kunnen zetten of desnoods kunnen dimmen, los van elkaar. Zo kan ik bijvoorbeeld standaard 2 van de 5 spots op de pokertafel richten en zou ik, zonder dat ik de lamp volledig uit hoef te zetten, met de afstandbediening de overige 3 spots uit willen kunnen zetten. Mijn eerste vraag is of dit mogelijk is.

Als ik kijk naar de lamp: RGB 5W LED spot GU10 (230V), dimbaar, zie ik het goed dat deze eenzelfde soort vitting heeft als de standaard halogeenlampen hebben? dan ga ik ervanuit dat mijn spots vervangbaar zijn door die op afstandbedienbare ledspot. De vraag blijft dat als ik ze alle 5 vervang, of ik ze dan los van elkaar kan bedienen.

Als ik kijk naar de bovenstaand genoemde lamp is mij onduidelijk of de 41 euro voor 5 lampen geld of dat dat de prijs is per lamp.

Om uiteindelijk nog een stapje verder te gaan zou ik graag een led-strip onder en rondom de pokertafel willen hebben zonder snoer, dus op batterijen die met dezelfde afstandbediening aan en uit te zetten is of van kleur te veranderen is. is dit eventueel ook mogelijk?

Ik weet dat het allemaal nogal veel is wat ik van u vraag maar zou u mij hiermee kunnen helpen?
Vraag van Ramon van Hal op 26 feb. 2011 03:45:00
Dank voor uw vraag. Dat is zeer lastig omdat u dan een afstandbediening en 5 ontvangers nodig heeft die apart van elkaar opereren. De RGB LED spots werken op basis van infrarood dus dan zal dat al helemaal niet werken, omdat alle ontvangers in het zicht tegelijk zullen reageren. Dit dus niet makkelijk even op te lossen. De prijs is per lamp. Wat betreft de LED strip, hier geldt eigenlijk hetzelfde, op 1 afstandbediening wordt lastig, maar ook qua batterijen zal u een behoorlijke batterij nodig hebben als u deze vaak wilt gebruiken…
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 26 feb. 2011 03:45:00
Hallo,Ik wil graag 3 of 5 RGB 5 w Led spots inbouwen in een plafond (badkamer). Nu vraag ik mij af in wat voor inbouw armaturen een GU10 (230 V) een dergelijke LED spot lamp past. Alle inbouw spotarmaturen?
Vraag van Eric Hekelaar op 23 dec. 2010 13:04:00
<p>Dank voor uw vraag. In principe is iedere inbouwspot geschikt, zolang de fitting los is (bij de meeste inbouwspots). Voor de badkamer is deze aan te raden:</p>
<p><a href="index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=2074">Inbouwarmatuur rond IP65 Waterdicht RVS (GU10/G5.3)</a></p>
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 23 dec. 2010 13:04:00
Geachte,

Ik heb een aantal vragen over deze spotsKan ik deze leds per twee gebruiken en bedienen met de afstandsbediening?(Afstandbediening voor de RGB 5W LED spot ).
Heeft u voor deze spots ook een inbouwarmatuur?
Alvast bedankt.Tim Wynants.
Vraag van Tim Wynants op 21 sep. 2010 10:26:00
<p>Dank voor uw vraag. Dat kan, mits ze dicht genoeg bij elkaar zitten. De AB is infrarood en moet ze dus beiden kunnen bereiken. Denk aan een onderlinge afstand van 1 a 1,5 meter of dergelijk. Inbouwarmaturen hiervoor:</p>
<p><a href="index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=1992">Inbouwarmatuur rond RVS Kantelbaar (GU10/G5.3)</a></p>
<p><a href="index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=1991">Inbouwarmatuur vierkant RVS Kantelbaar (GU10/G5.3)</a></p>
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 21 sep. 2010 10:26:00
Beste,

U heeft een RGB led in het assortiment, €41,95, waar optioneel een afstandsbediening €9,95 bij gekocht kan worden.
Er is interesse in dit product.

Enkele vragen vooraf, werkt de afstandsbediening met infrarood signaal of met een 433 Mhz signaal?

Als je nu meerdere van ditzelfde type RGB leds in 1 ruimte hebt, vb 2 sets van 3 stuks (6 stuks totaal) als plafondspots. Kun je dan met 1 afstandsbediening onderscheid maken in welke leds je wil bedienen, of gaan ze alle 6 op hetzelfde afstandsbediening signaal reageren?Hopelijk het eerste.

Alvast bedankt voor de reaktie.

Mvg,
Olof van de Elzen
Vraag van Olof van de Elzen op 3 jun. 2010 22:36:00
Dank voor uw vraag. De afstandbediening werkt obv infrarood. Dat betekent dat als er spots naast elkaar in ongeveer dezelfde richting zijn gepositioneerd dat het besturen van die allemaal tegelijk prima gaat. Zodra ze echter in verschillende richtingen staan wordt het een stuk lastiger. 2 groepen bedienen met een afstandbediening bedien gaat dus wel, als de groepen voldoende van elkaar verwijderd zijn…
Beantwoord door Martijn (Klantenservice) op 3 jun. 2010 22:36:00

Klantenreviews

"goed product"
Product
Review door J. Saes (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
""
Product
Review door Leon Gijsbers (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
""
Product
Review door Peter deforche (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
""
Product
Review door Ruud de Groot (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
""
Product
Review door Ruud de Groot Interieurbouw (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
""
Product
Review door Ruud de Groot Interieurbouw (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
"Vervanging voor dezelfde spot."
Product
Review door Mike Leeuwen (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
""
Product
Review door Nik Serneels (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
"onmiddellijk geinstalleerd"
Product
Review door Geert de Ville (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
"De RBG led zorgt voor de perfecte sfeer die je wil..."
Product
Review door Lucien de Booij (Geplaatst voor 08-12-2015 via ons oude reviewsysteem)
De RBG led zorgt voor de perfecte sfeer die je wilt, geeft veel licht. heb deze in een launch ruimte geplaats. gewoon perfect.

10 stuk(s)

per pagina

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: RGB 5W LED spot GU10 (230V), dimbaar

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Service & Bezorging
Product

Email naar een vriendWacht a.u.b...

Toegevoegd aan je winkelmandje
{{var product.name}}
Winkelmandje
producten
€ 0,00

Verzendkosten (Verenigde Staten)
gratis
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen